Revell, Rod |
Highly recommended : English for the hotel and catering industry / Rod Revell, Trish Stott
Oxford : Oxford University Press, 1988. - 104 s. ; 28 cm
ISBN 0-19-437647-8
Język angielski ; Gastronomia
Oxford : Oxford University Press, 1988. - 104 s. ; 28 cm
ISBN 0-19-437647-8
Język angielski ; Gastronomia
Nr Inw. | Sygnatura | Status | |
---|---|---|---|
1117 H | H202/1 | Dostępna | |
1118 H | H202/2 | Dostępna | |
1290 H | H202/3 | Dostępna | |
1291 H | H202/4 | Dostępna | |
1292 H | H202/5 | Dostępna | |
1293 H | H202/8 | Dostępna | |
1294 H | H202/9 | Dostępna | |
2019 H | H202/6 | Dostępna | |
2020 H | H202/7 | Dostępna |